Avant Consulting on liikkeenjohdon konsultointiyritys. Kehitämme asiakkaidemme kilpailukykyä ja tehokkuutta.

Palvelumme kattavat niin strategisen kehityksen kuin operatiiviset parannukset ja henkilöstövalmennukset. Toimimme usein yritysten laajoissa muutoshankkeissa.

Asiakaskuntamme koostuu niin pörssi- kuin pk-sektorin yrityksistä.
Työskentelemme myös julkisen sektorin organisaatioiden kanssa.

Partnereillamme on pitkä kokemus ja laaja-alainen osaaminen liiketoiminnan kehittämisessä:

Kari Paasonen, KTM

Pasi Junnila, DI, KTM

+358-50-511 2346
kari.paasonen@avantcon.fi

Karilla on pitkä kokemus taloushallinnon asiantuntijana analysointi-, valmennus- ja konsultointitehtävissä. Hän on työskennellyt useissa rahoitusalan yhtiöissä kuten KOP:ssa ja EuroNordic Corporate Finance Oy:ssä.

Karin erikoisosaamista ovat organisaatioiden valmennukset ja e-learning -palvelut ja hän myötävaikuttaa usein yritysten operatiivisen toiminnan tehostamisprojekteissa.

+358-40-86 77 914
pasi.junnila@avantcon.fi

Pasi on kerännyt laajan ja pitkäaikaisen konsultointikokemuksen mm. kansainvälisissä konsultti-yhtiöissä Accenture, SIAR-Bossard ja The Boston Consulting Group.

Pasille tuttuja alueita ovat mm. strategian kehittäminen ja jalkauttaminen, yritysjärjestelyt ja integraatiot, kannattavuusanalyysit sekä laajat muutosohjelmat.

Fredrik Albrecht, KTM

+358-50-350 0500
fredrik.albrecht@avantcon.fi

Fredrikillä on vankka kokemus kansainvälisissä konsulttiyhtiöissä kuten Accenture, SIAR-Bossard ja A.T.Kearney. Hän toimi myös partnerina ja omistajana Compass Management Partnersissa 10 vuoden ajan.

Fredrik on hyvin kokenut strategiatyössä ja sen implementoinnissa sekä operatiivisessa analyysissä ja kehityksessä. Asiakaslähtöisyys on Fredrikin suosikkiteemoja.

© Avant Consulting OSK